dimarts, 24 d’abril del 2012

VISITA ROSA SERRANO

Avui hem tingut una visita molt especial, Ha vingut a l'escola, l'editora, escriptora i traductora Rosa Serrano.
Ha estat un gran plaer poder gaudir amb  la seva conversa  i companyia una estona.
Ens ha fet cinc cèntims sobre el seu treball com a editora de l'editorial Tàndem, ens ha aclarit en què consiteix aquest treball i ens ha semblat un treball força difícil el de la tria de llibres que una editorial decideix publicar.
Pel que fa al seu treball d'escriptora ha publicat alguns títols com: "La paraula és una aventura", "Papers secrets" , una adaptació de les Rondalles d'Enric Valor,...
Per últim el treball de traductora té algunes dificultats com per exemple cal expressar els sentiments, emocions que l'autor ha volgut transmetre, també és complicar l'ús de frases fetes, ja que s'ha de jugar amb els sentit figurat del llenguatge.
Rosa ha traduit llibres del francés, castellà i del galec al valencià.
La Rosa estima les llengües,  sap parlar a més a més del castellà i el valencià , el francés, però sobretot estima el valencià i ens convida a que nosaltres també l'estimem perquè no desaparega.
També hem parlat del llibre "Em deia Simbad", que és un llibre que ens parla de la justícia, la injustícia, ens ha dit que és un llibre que porta al cor, que té momens de molta  tendresa i uns personatges fantàstics.
A LA MAJORIA DE NOSALRES TAMBÉ ENS HA AGRADAT!!
MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA VISITA I FINS SEMPRE!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada